la ciutat de sitges

Sitges

Sitges, seu del Festival, és una de les localitats més emblemàtiques de la costa catalana. Situada 35 quilòmetres al sud de Barcelona, està ben connectada amb el centre de la ciutat (25 minuts) i amb l'aeroport (15 minuts) per autopista, autovia i ferrocarril. Vinculada tradicionalment a la cultura i el turisme, Sitges ha estat pionera en molts aspectes, incloent-hi l'organització de festivals i d'altres esdeveniments (Sitges Teatre Internacional, Festival Internacional de Tango, Festival-Cicle de Concerts d'Estiu, Ral·li Internacional d'Automòbils d'Època) d'una gran projecció econòmica, cultural i festiva.

La vila atrau per les seves platges, el passeig marítim, el centre històric, el port esportiu, els museus, l'oferta de lleure i el seu ampli catàleg d'edificis neoclàssics, modernistes i noucentistes, que han convertit Sitges en una de les localitats més atractives de la costa mediterrània.
La seva condició de població turística de primera categoria especialitzada en l'organització de congressos i convencions fa que Sitges disposi d'una àmplia infrastructura hotelera moderna i de qualitat.

Més informació a: www.sitgestur.cat

  • SECCIÓ

    PATROCINADA

    PER: